Tekst-Over-ons

Vloerenbedrijf Hanic

Vloerenbedrijf Hanic is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van projectstoffering. Wat begon als vloerbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare, flexibele en onderscheidende partner op het gebied van projectinrichting. Door onze manier van werken en het ruime assortiment kunnen wij een groot aantal klanten voorzien in hun stofferingsbehoefte. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij adviseren, leveren en installeren vloerbedekkingen en raamdecoraties van gestandaardiseerd tot maatwerk. Dit doen wij voor uiteenlopende projecten voor particulieren, bedrijven, overheid en bouw. Voor iedere klant leveren wij de projecten met de benodigde zorg en aandacht.

Vloerenbedrijf Hanic logo
Vloerenbedrijf Hanic
Tekst-Over-ons

Waarom Hanic?

Bij Hanic kunt u rekenen op heldere afspraken, een goed eindresultaat en een aantrekkelijke prijs. De service en garantie zijn vanzelfsprekend onberispelijk! Want Hanic weet dat een tevreden klant de beste reclame is.

Wat u ook zoekt, u vindt het bij Hanic.

Vloerenbedrijf Hanic logo
Vloerenbedrijf Hanic
Tekst-Over-ons

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit een gevarieerd aanbod aan tapijt en harde vloerbedekking. Daarnaast hebben we een grote verscheidenheid aan linoleum, vinyl laminaat en raamdecoraties. Bent u op zoek naar een bijzondere en prettige bekleding voor uw raam? Ook gordijnen, vouwgordijnen, vitrages en karpetten in alle stijlen en voor iedere smaak behoren tot de mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit in onze showroom waar onze specialisten klaar staan om u te adviseren. 

Vloerenbedrijf Hanic logo
Vloerenbedrijf Hanic
Tekst-Over-ons

Eerste indruk

De eerste indruk op uw klanten of bezoekers kunt u maar één keer maken. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een prettig interieur hierbij is. Daarnaast zorgt een aangenaam interieur voor een fijne sfeer en hogere prestaties. Onze hoogwaardige producten dragen daar zeker aan bij. Graag nodigen wij u uit voor een gesprek en bekijken samen met u hoe we het maximale uit uw interieur kunnen halen. 

Vloerenbedrijf Hanic logo
Vloerenbedrijf Hanic

Offerte aanvragen

Vul de gegevens in

Copyright © 2024 Vloerenbedrijf Hanic | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM