slide1 slide1

Raamdeco

Bij het inrichten van uw woning, kantoor of bedrijfspand gaat het om het creëren van de juiste sfeer met functionele producten. Raamdecoratie speelt hierbij een belangrijke rol. Het zorgt voor de gewenste sfeer en mate van lichtinval. Hanic biedt een uitgebreide collectie raamdecoratie en zonweringen aan waardoor u veel keuzemogelijkheden heeft. Onze collecties worden samengesteld op basis van trends en de wensen van onze klanten. Kleuren, materialen en afwerkingen spelen een belangrijke rol. Ervaar wat Hanic voor u en uw interieur kan betekenen en bekijk de collectie in onze showroom. 

Zonwering

Zonwering wordt allang niet meer uitsluitend gebruikt om te genieten van een schaduwplek. Zonweringen zijn stijlvol en decoratief. Daarnaast kunt u de lichtinval in huis regelen en geeft u uw interieur nog meer sfeer. Zoekt u een middel om het klimaat in uw woning of kantoor te kunnen beheersen? Dan biedt zonwering dé oplossing. Door het juiste product te kiezen blijft het in de winter warm en in de zomer koel. Afhankelijk van uw wensen vindt u verschillen typen voor binnen en buiten. Welke keuze u maakt hangt af van de sfeer, uw smaak en het budget. Zo kunt u kiezen uit:

  • Shutters
  • Markiezen
  • Screens 
  • Rolluiken
  • Schermen

Maar ook gordijnen, vouwgordijnen, vitrages en karpetten  behoren tot de mogelijkheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met een keuze uit meer dan 300 stoffen is de collectie eindeloos compleet. 

Advies

Geef uw woning een eigen uitstraling met raamdecoratie uit onze prachtige collectie. Kiezen voor de juiste raamdecoratie kan soms lastig zijn. Het team van Hanic heeft ruime ervaring en is in staat u te voorzien van passend advies. Graag informeren wij u over de kosten en mogelijkheden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige leveranciers en bieden u uitstekende service. Daarnaast maken wij elk product geheel op maat en komen deze monteren op locatie.